Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenpipa

Här uppe i kalla sverigen sitter ett kompis gäng och röker vattenpipa
Medans ett kompis gäng i Darfur flyr undan ett hagelregn av automat vapen skott
Här uppe i kalla sverige klagar skolbarnen på skolmaten
Medans gatubarnen i Etiopien blir över lyckliga över en möglig brödsmula
Här uppe i kalla sverige sitter en familj och klagar över att snön uteblir år efter år
Medans en familj i Irak sitter i sin källare livrädda för alla bomber som faller över dom
Här uppe i kalla sverige sitter vi ta mej fan ändå och röker våra jävla vattenpipor
Medans omvärlden allt mer går upp i rök




Fri vers av skuffkillen
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 08:34



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Ja du trist bild, men du beskriver den bra, kram Backsippan
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

skuffkillen
skuffkillen