Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Du kom
och såg mej för den jag var
Du fick mej att se livet från ett annat håll
Du fick mej att hitta ljuset i min gråa vardag
Du fick mej att glöma alla mina bekymer
Du tittar in i mina ögon
Jag möter din blick
Du säger
Sluta jag drunkar ju i dina ögon
Men tror du inte jag gör de samma i dina




Fri vers av skuffkillen
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-04-07 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuffkillen
skuffkillen