Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Plötsligt kändes allt så enkelt
Det fanns liksom inga hinder
Allt bara kom, allt var så
Enkelt
Simpelt
Självklart
Plötsligt förstod jag hur det skulle vara
Men så plötslig kom en skugga och din blick som jag känner som blicken med värme, bara värme
Förvandlades till en
Iskall
En främlings blick
liksom
Du tittade på mej
Men inte på mej
utan rätt igenom mej
på alla minnen
alla underbara jävla minnen
som jag aldrig kommer kunna förstå
hur underbara dom är
men vill du inte skaffa dej
lika underbara jävla minnen med mej
Gå hand i hand mot solnedgången
mot oändligheten
mot vårat alldeles egna paradis här på jorden
och låta tid och rum
stå stilla
helt stilla
om så bara för en kort stund
så jag kan få titta på dej
och skaffa mej mitt alldeles egna
underbara jävla minne av dej




Fri vers av skuffkillen
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-05-20 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuffkillen
skuffkillen