Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Älskade låt oss fly
Fly långt bort
Bort från alla kraven
Bort från dimman som omsluter en varje gång man ser verkligheten
Låt oss fly över bergen till havet på andra sidan
Där verkligheten inte kan hitta oss
Där ingen kan hitta oss
Där vi kan hitta oss själva
Där vi bara kan vara
Vara dom vi är och slippa
Alla ord
Alla Blickarna
Alla Kraven
Älskade låt oss fly




Fri vers av skuffkillen
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 18:31



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Att inte låta något störa kärleken, den sköra...vackert om längtan! Kram Backsippan
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

skuffkillen
skuffkillen