Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om himlen :P


Himlen :)

Välkommen hit,
här snackar ingen skit!

Det är ju troligt,
för här är roligt!

Man kan sola,bada och äta glass,
i jättestora lass!

Här är allt bra,
ja allt är som det ska!

Man får göra som man vill,
du måste inte sitta still!

Här får man inte mobba
och du slipper jobba!

På Lördagar samlas man,
så många vi kan
och strör ner
vad folket ber!

Vi ger dom snö
och kanske tö!

Du kan baka
en kaka!


Men glöm inte : BJUD MEJ OXÅ ^^




Fri vers av Kleva
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-19 16:34



Bookmark and Share


  J3RK
Låter som ett schysst paradis =)
Roligt skrivet!
/Jerker
2008-04-24

  Icca
hihi! gulligt trollunge! (= hehe.... gud så skönt att slippa jobba! :D
kram Icca
2008-03-29

  Spider
Härligt! nu vart jag sugen..
Väldigt bra skrivet.
2008-03-20

  Lyckohäxan Enediel
Du är ju för go du! Vilken underbar dikt med en fin och ljuvlig tanke i! =)
2008-03-20

  Blomster
Så härligt det var att läsa om himlen ur ett barns perspektiv! Du är så duktig vännen! Och jättefina rim dessutom. =)

Vet du vad jag gillade bäst då? Detta: \"På Lördagar samlas man, så många vi kan och strör ner vad folket ber!\"
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Kleva
Kleva