Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att önska, att sakna


Att sakna någon starkt

Jag önskar att jag hade vingar

så att jag kunde flyga

hem till dig




Övriga genrer av Wrickedgame
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-19 17:46



Bookmark and Share


  Elvi
fint!
2008-10-27

  Svarta ord, vitt papper
Så underbart bra... Få ord säger allt som behöver vetas^^
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Wrickedgame