Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


Slut, Slut, slut

Regn faller
Mot gula löv

Sol skiner
Mot blå himmel

Vind blåser
Kyliga pustar

Jag gick med dig
Genom parken

Röda munnar
Leende läppar

Kyssar så ömma
Kramar så kärleksfulla

Slut Slut
Slut





Fri vers av Wrickedgame
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 12:33



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Bra diktat även denna, men tragisk underton.
2007-12-03

  Mats Henricson
Mysig betraktelse, visuell och finkänslig. Imponerar !!!
2007-09-19

  Just Emotions
fint..
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Wrickedgame