Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Ta mig härifrån

Ser du
vad jag ser?

Känner du
vad jag känner?

Jag ser ut genom fönstret
Jag blundar hårt

Dina andetag så tunga
Förstör mig så

Knuten i magen
vrider om hårt

Rädslan och skräcken
sprider sig genom mig

Jag ligger stilla
vill säga nej

Vill springa där ifrån
fast du hindrar mig

Du ligger på mig så tung
så tung

Du rör dig och stönar

du darrar till och sjunker ner
tittar på mig och bara ler

Jag vill gå där ifrån
men du håller mig kvar

Snälla ta mig härifrån
jag är fortfarande ett barn




Fri vers av Wrickedgame
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 12:40



Bookmark and Share


  Svante
Jobbigt, o bra skrivet. Hoppas det inte är självupplevt.
2008-01-29

    ingvar VIP
Du skriver mycket bra. Jag hoppas verkligen att detta inte är självupplevt!
2007-12-03

    eva m h
Otäckt bra skrivet!
2007-09-19

  Mats Henricson
Du bygger upp en \"thriller\" här, man får, nästan , känslan av \"kalla kårar\" längs ryggraden !!!
Skrämmande bra !!!!!!!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Wrickedgame