Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Livet

Jag trodde


att ett liv utan dig


inte skulle vara värt att leva


men sen insåg jag


att du gav mig livet


för att jag skulle göra


det värt att leva




Fri vers av Wrickedgame
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 22:17



Bookmark and Share


  isabel louise
fin värdefull insikt..vackert poetat!
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Wrickedgame