Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriv jätte gärna kommentar, feedback eller något, och läs gärna mina andra texter =)


Idag stack jag mig på en kaktus

Idag stack jag mig
på en kaktus taggar

Jag hade
utan att tänka mig för
sträckt fram handen
för att smeka
den tillsynes lena
ytan

Men taggana
var vassa
och satte sig i mina
händer och armar

När jag försökte dra
ut dom sved det
mycket

och efteråt lämnade
de kvar ett par röda
ärr

men om någon vecka
kanske ärren vara borta
från ytan på min hud

men smärtan kommer
nog alltid finnas kvar
under och göra sig
påmind varje gång
jag går
nära en kaktus




Fri vers av Wrickedgame
Läst 703 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-13 12:20



Bookmark and Share


  Bagan
men gooosh kvinna du är jätteduktig verkligen .
2008-10-26

    Bodil Sandberg
Så enormt bra..en suverän liknelse..applåder!!!
2008-05-16

    stellaa
känner igen mig till 110%, grymt bra beskrivet!
2008-03-15

  Michaela Dutius
Kaktusar är såna- de ser lena ut men sticks...vissa människor är också så...har nålar i vantarna- väl skildrat!
2008-03-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Det är därför kaktusar är så tåliga...ingen vågar närma sig dom, och därför tål de såå mycket torka...Men du lär nog prova igen *S*/B
2008-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Så har det varit för många som försökt att närma sig mig.
2008-03-13

  Elaine.S VIP
Av samma anledning undvek jag att vädra ett rum idag pga alla kaktusar i det fönstret. Log lite igenkännande när jag läste din text
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Wrickedgame