Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något jag bara skrev imorse också..




Tankar trillar i skallen

 

 

 

 

ligger här i sängen
ensam i ensamheten

tankar som springer runt och trillar i skallen
tänker på dig

försöker att släppa allt
min skalle säger ja, men hjärtat säger nej
önskar att jag slapp detta krig

jag promenerar i mars månads pudersnö
försöker glömma allt
men jag kan inte släppa taget om dig

åh älskling jag minns
när vi var bästa vänner du och jag
eskimåpussar och kärlek i våra andetag
hur vi ville stanna tiden föralltid
bara du och jag

men att älska mig
kanske bara är en temporär grej

vill bara att du ska veta
att jag tänker på dig

 

 

(tänker du någonsin på mig?)

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 631 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 18:45



Bookmark and Share


  Loviza
Det är den största frågan.. \"Tänker du nånsin på mig?\"
2008-03-20

    ~maria~
nej du , det finns ngn för alla, att älska dig är ingen temporär sak, du har bara inte hittat den du hör ihop med.Vackert skrivet
2008-03-20

  Fånga dagen
Fint skrivet

Anna-Karin
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP