Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva och Dö för Din skull

 

 

 

de brinner en eld i mitt hjärta
de dunkar i skallen
jag tror jag blir galen

säg inte godnatt
ta inte farväl
säg att du stannar föralltid

jag vill inte leva utan dig längre
ser du inte hur allt bara faller isär
och du vet
du vet från djupet av ditt hjärta
att jag skulle leva och dö för din skull

så säg inte godnatt
ta inte farväl
säg att du stannar föralltid

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 730 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-19 18:54



Bookmark and Share


  Louise. J
Underbart skrivet. Precis sådär perfekt lagom..
2008-03-24

  Magica VIP
vackert!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP