Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I morgon torsdagen den 20/3-2008 är det Vårdagjämningen, en ny tid nalkas!


Vårdagjämningen


Snön stormar idag

ett av vinterns sista ryck

våren runt hörnet




Bunden vers (Haiku) av Svante
Läst 690 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 19:44



Bookmark and Share


  Just Emotions
fint...
2008-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Gud give!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante