Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet bottnar vid solens strålar

Varmt sprider känslan
bildar en underbar sång

Gnistrar
genom tidens rum
bottnar i själen ekande djup

Ljudet bottnar vid solen strålar
och finner evighetens toner




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-03-19 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson