Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser horisonten närma sig

Genom öken
in i dimman
simmat genom avloppen
byfft en iglo på månen

Dömt tidens strand
gömt skatter
bland ekande gravar

Men nu ser ja horisonten
känner glädjen
färdas genom ljuset
vattnet under fötterna
skaver ej längre de i bitar
tiderna ändras
och framtiden
bär på stjärnornas mark




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-03-19 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson