Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela ett spel

Marken under fötterna
flyter på sylvassa stenar
skaver sönder
går djupt genom huden
benen smält sönder

Spela ett spel
följ med tiden
det vänder
när du flyter med i lekens gång
vänta så får du se




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 174 gånger
Publicerad 2008-03-19 21:43



Bookmark and Share


  Just Emotions
gillas!!!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson