Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med öppna armar.



Med öppna armar,

stöter jag dig ifrån mig.


Med ord vilseleder jag dig.


Med beröring får jag dig,

tätt intill mig.


Med stängda armar vill du ha mig.


För jag kan inte nå dig då.


Med famnen full av nålar,

drar du mig till dig.


För jag kan inte gå i från dig då.


Att vilja ha

men ändå inte ha.


Kommer aldrig att sluta bra.











Fri vers av Ivy-Jean
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean