Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort reflektion.


Hemvändare

 

när jag flyttade hem igen
kände alla på Ica igen mig och sa hej

så är det på landet
där livet går sin gilla gång

nu känner jag flera ute på kyrkogården
än inne på Icabutiken




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 01:11



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
stunderna står i farstun och trampar, tror att de kan slippa
2008-03-27

  aol
djup konstaterande vacker livspoesi för så är sanningen
2008-03-20

  Michaela Dutius
Skön och mjuk text. Det är så med livet...undan för undan samlas vännerna under mullen
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger