Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu står påsken för dörren

Då får vi äntligen samlas
hela kära familjen
det är en glad stund då
man får umgås och njuta
av att få vara tillsammans.

Jag njuter av att få ha mina
nära och kära samlade
då är allt som bäst.

Påsken är en njutbar stund
för våran familj,då välkommnar
vi våren som snart är här.

Att få fylla vaserna med vackra
påskliljor,då blir det som en sol
klick i hela huset så välkommen
nu kära påsk som nu står för
våran dörr.




Fri vers av Ann-christin
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-20 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin