Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A short story about Democracy or, perhaps, the loss of it.......


Freedom of Expression - Just A Fantasy ?

The question is, does it REALLY exist ?
I mean, I can say WHAT I WANT TO HAPPEN, but nothing happens.....
I can say HOW TO CHANGE THE EVIL IN THE WORLD, but nothing happens..
I can WORK FOR PEACE AND LOVE, but nothing happens....
I can have THE MOST FANTASTIC AND WONDERFUL IDEAS, but nothing happens..
Or... , MAYBEE IT DOES HAPPEN, AFTER ALL, INSIDE THE SHARP BRAINS OF THE GOOD PEOPLE. MAYBEE THE PROCESS OF LOVE AND GOODNESS WILL PROCEED, BUT, PROBABLY I WON´T LIVE WHEN THE IDEAL SOCIETY IS A FACT !
T H A T I S T H E H O P E AND F I R E W H I C H KEEPS M E GOING ON !! MY KIDS MIGHT NOTICE A LITTLE BETTER WORLD !




Fri vers av Mats Henricson
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-20 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska