Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du trodde du kände mig

Man ser inte alltid
det som
är
ibland ser man vad man vill

Du trodde du kände mig
men sånt tar tid
många bitar
som ska falla på plats

Men tiden
är din enda vän
och är du öppen nog
finns jag här för dig




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-20 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson