Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du säger att du är stark, att du varit igenom det här förut..

jag har länge velat utarbeta det vi alla kallar
perfektion
jag har länge velat nå den omöjliga kärleken
vi alla vet att vi inte kan få

samtidigt som jag vill ut,
ut från den här sjuka världen
så vill jag stanna för jag vet om att om jag
försvinner här ifrån nu kan jag inte lära
mig mer om vad livet är
och hur man ska
känna och om hur
man ska göra när
man ser sin klasskompis
hångla med en lärare i klassrummet
när de tror att ingen ser


men ändå
denna strävan efter pefektion
gör mig
till en sämre människa
gör mig

ledsen
nedsträmd
deprimerad
whatever
you\'d like to call it


och jag har aldrig
varit stark
jag har aldrig någonsin
i hela mitt liv varit stark
jag
som
trodde
jag
var
stark


och plötsligt
slår livet
emot mig
och jag
blir svagare
än
min vän
som föll för
den äckliga
svenska läraren

svagare än
det mest hungrande
barnet i hela
afrika


och perfektionen
gör att jag
inte får vara svag
jag får inte
vara

svag..




Fri vers av Sofi
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-20 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi