Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstnärinnan heter som alltid Kjerstin Krantz


Mörkomånan natt

Vindlande vinden randen nams

manas mot minnesvägens skans.

I skogen skugga väntar hon

som mörker makar ifrån mon

*
 

trånar trolskt

brånar brunst

  lånar kolsvart skrud

*

Villande villigt handen hans

danas till glömskehägers dans

Vaknar i porlrinnande skratt

i den mörkomånan natt 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 963 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-20 14:49



Bookmark and Share


  Quasimodo
Poesi vindlande in i världar och tillstånd, gillar rytm och den varsamma tonen !!!
2008-05-16

  Hermonius
Jättevackert skrivet! Gillar verkligen ditt språk och att du använder dig av fornordisk mytologi och dylikt. Det är sådant som tilltalar mig så det ser jag gärna mer av, särskilt när den är så bra skriven som här! Så...skriv på!
2008-04-25

    S.p.o.f
Snyggt skrivet får jag allt säga.
2008-04-05

  Bjarne Nordbö
Det här var något alldeles speciellt. Himla snyggt.
2008-03-21

  Ronny Berk
så välvuret språkrikt med trolskhet och månmörker som nattar sina villiga händer... och en så tilltalande bild ...trevligsaker...ja...
2008-03-20

  Nina V A
Urskönt språk som definitivt sätter sig i sin kraftfulla rytm, bak i tidens nav, härlig läsning!
2008-03-20

  Carola Zettergren
JIsses Amalia vad snyggt skaldat!!!!!
2008-03-20

  Lyckohäxan Enediel
Vilken härlig rytm det var inte den här...kan inte sluta läsa den!

Bra bra!!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP