Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel ord

 

Ett eko på vår jord
och
små små bitar av glas
Fel ord
får ett hjärta i kras
Vad är då mera olämpligt
än vingar av glas ?

 
©Susanne Strömstedt

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-20 17:38



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Nä vingar av glas är nog inte mycket att ha....man kan inte flyga med dem heller, ju.....
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt