Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara något jag skrev ner..


Mitt Hjärtas Ord är ren Poesi

 

 

  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

här är mina känslor

dessa är mina ord

mina ord är poesi

poesin är kärleken i mitt hjärta

och mitt hjärta det längtar

efter att få omfamna dig

och aldrig släppa taget

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 808 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-20 18:29



Bookmark and Share


  Kriss*
underbart:)
Finns ingen finare poesi än den som kommer ifrån hjärtat.
applåd!
2008-04-03

  TheMaskedMisery
Mållös
2008-03-24

  Louise. J
Ärligt.
2008-03-24

    ~maria~
riktigt bra, ärligt och rakt inifrån
2008-03-22

    Östergaard
Rakt och ärligt! Riktigt bra! :)
2008-03-20

  sachie
Härligt litet stycke....

slappa=släppa eller?

Mycket bra poetat... ^_^
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP