Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner som står oss bi!

¤ 

Vänskapens leende glädje

vårda den ömt

vänner är livsenergi

som ger

god sömn

och

glada fridfulla stunder

¤




Fri vers av KristinaE
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-20 22:05



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Bra skrivet om det som är det viktigaste i livet!
2008-04-16

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet om vänskaps värdes viktighet...ja...
2008-03-25

  Mats Henricson
Så himla träffsäkert ! Och det stämmer, ta tex Ni Vänner här på Poeter, Ni Betyder MYCKET för Mig !!
2008-03-21

  Maria T
Vänner kan man inte vara utan
Vacker poesi
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE