Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän som du

Ditt skratt dör ut.

Jag vill att det ska hålla på
för evigt.


Du reser dig upp
och säger att du måste gå.

Saknaden känns redan.
Det gör ont.


Med värkande hjärta
kramar jag dig.

Ser
hur du går iväg.


För en vän som du
är som en del av mig.




Fri vers av Europee
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee