Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indsigt

Rummet udvides
uendeligt krummet
sammen i sig selv

På vejen spejler vandpyttens
selvfortærende mylder af liv
himlen
uden vinduer




Fri vers av Thorvald Berthelsen
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-21 09:51



Bookmark and Share


  vera gade VIP
"Een draabe Digesvand af H.C.Andersen": = stor by, selvfortærende
2008-07-07

  Michaela Dutius
Vacker - poetisk och med ett budskap
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Thorvald Berthelsen
Thorvald Berthelsen