Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han sårade mig


Till Pavlik

Pavlik, Pavlik vad hände med dig?
Pavlik, Pavlik du sårade mig
Du som alltid var så snäll
Från dig hörde jag aldrig gnäll




Fri vers av Röd ros
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd ros