Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tog en minut

Jag kanske borde erkänna
bekänna färg
och informera dig om att
du ser för jävlig ut
med ditt leende mot mig

Sedan skulle vi säkerligen bli stående
under några andetag
och du skulle kalla mig för en massa elaka saker
medan du skulle infinna dig
i din illasittande macho attityd
och ha dina känslor i tiggarskål

Jag betraktar dig med en blick
utan att ens försöka åstadkomma ett leende
för jag undviker helst kärleken
ty den har en bitterhet inbakad
och du verkar inte se
att du har din framtid bakom dig

Så var finns du nuförtiden?




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-03-21 16:09



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Nice twist.
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira