Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det märkliga är att tomheten du pratar om bor i mina ögon

Du kan reglerna
så applådera
för den mentala våldtäkten
blev en seger
för dig
eller ska jag kanske
inta den rollen
som ett duktigt offer
räcker det kanske inte med
att jag förblöder
för kanske vill du se mer
av mitt lidande
för att orka känna dig stor
mäktig

Ja jag är urdålig
på att vara högmodig
speciellt när du beväpnar dig
med manlighetens händer

Du ler
ser jag
denna mörka och stormiga natt
och illusionen
som jag lindat dig i
lossnar
och rasar

Jag behöver inte se mig omkring
för jag vet
att ditt leende är obetydlig
och mitt illamående stort

Det kan dock hända
att jag är lite grann
på väg upp




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 21:20



Bookmark and Share


  Junibarn
Dina ord.. underbara. Rubriken är super.
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira