Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen vit och lång


Stormen yr
Men jag styr
Min gamla 740

Milen går
Tiden rår
Man inte på

Stormen yr
Varje fyr
Är en ny plogpinne

Att åka såhär
I detta jävla vär
Är snudd på vansinne

En pinne till man ser
Och snön som en vägg sej ter
Tät som få…

Så är jag äntligen framme
I snödamme
Äntligen då…




Fri vers av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 00:05



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Ibland fastnar man för detaljer i dikter, i det här fallet plogpinnen. Att den dessutom liknas vid en fyr i den täta snöyran ger verkligen känslan av hur sakta det kryper fram ...
2008-03-24

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ler
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO