Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morron efter elavbrott


isblå

isblå himmel
med snömolnsinlägg
rider inöver
idalabergen

nerkylt hus
kakelugn
och vedspis
har svårt att tackla
20 sekundmeter nordan

olyckans tvåsamhet
kaffet slut
i abstinensens
vita fält
krasar skarsnön

vedpannans värme
letar sig sakta
genom rören
cirkulationspumpen
har fått ström

molnen växer
snart börjar yrandet
från det väder
som kom
3 månader försent




Fri vers av tom boreland
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 07:20

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    huldran
Känner riktigt det isblå gå genom märg och ben, sedan den goa värmen från vedspisen. Du formulerar dig suveränt, ber om påtår!
kram vännen Linda
2008-03-26

  Madjori
Håller på att frysa ihjäl här, då iskalla vindar tagit huset i besittning. Feberfrossa!
2008-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Och som inte borde ha kommit alls.
Jag ville jag vore i Indialand.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland