Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart svansjäl

En svart svan simmar vid strandskanten.
Den sticker ner huvudet under vattnet,
försöker få något att äta och lyckas.
Den är ensam, för den passar inte in
bland de andra. För svanar är vita, han
är svart. Men han är den ståtligaste,
vackraste, modigaste och snällaste.
Det är ingen som bryr sig, för det
enda som är värt något, det är att man
är som de andra: likadana.




Fri vers av rabbitheart
Läst 354 gånger
Publicerad 2004-04-15 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart