Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maniskt påfrestande


Hej värld
vilken efterbliven komedi
du bildar
och får mig att framträda i

Flera enordsmeningar på ingång
men nu är jag åtminstone uppmärksam
så vad har du mer att komma med?

Känner du en styrka
vet du vad du ska göra
är du inte redo än?

Jag vet inte vad jag ska tänka
så jag försöker låta bli
och sluter ögonen.

Du skulle kunna få in mig i nästa tidzon
men vi håller på här i gråzon
och uppträder som om vi vore några andra

Det kanske är så
för basen från regnet som hamnar på mitt tak
framkallar en plötslig och likgiltig ensamhets känsla
En känsla som jag känner igen

Det hela slår ut som stjärnregn i min blick
men du kan väl se dig omkring
för vad annat finns det att göra

Och två ensamma själar klappar händerna i manegen




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 207 gånger
Publicerad 2008-03-22 22:03



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Anar hopplöshetens slut
och krafttagens tidevarv
nalkas......
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira