Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör Merlin tala

 

 

Åh Avolon

hölj dig i slöjor

dölj dig för världen

 

för den är inte längre vår

 

tid är icke mer

för thul att tala

 

tid är icke mer

för gudars galdrar

 

Morgana avlade Mordred

Fader sin baneman

 

nu väntar bara fiskarnas tid

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-22 22:41



Bookmark and Share


  Cadena
Mytiskt vacker - andas lugnt fram undergången och det oundvikliga.
2008-07-23

  Inkarasilas
Åh jag är en sån sucker för Mab, Vreden och åtkomst av ondska personifierad, så kommer du här drämmer till med hela släktledet i ett svep.

Vafan vindögt suckande stirrar jag orden, ättelinjen och konsekvensen. En son avlad i list, dräper sin fader, även sin moder, dör han icke även själv av Excalibur.

Helvete ser bara Kvinnan i sjön stiga upp och motta svärdet och sakta sjunka ned med ett Shhhhhwish. Så Merlin inkapslad i Is. Oj vad jag svävade ut, men vafan du skriver mina drömmar.

För det är fråga om tecken i Thul, en enorm genbank, ett letande efter dessa rötter, orsak och verkan. Ska jag vara tyst, okej. Jag bara klappar händer då, ojojoj. Ja så blir det Roxy Music med, Avalon, yeah yeah!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP