Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många steg

Ge mig en provmånad av ditt liv
så ska jag visa dig
att jag ingenting vet
om dig

jag är inte ute efter att gå
i dina skor
de är för stora
inte heller är jag beredd
på att följa dina fotspår
går vilse även i mina egna

jag lovar dig inte gemenskap i evigheten
bara tills döden skiljer oss åt
sedan får du klara dig själv

jag hör av mig
säkert
det är sant
bara jag hinner
för dessa tomma morgondagar
som du låser mig in i
när jag försöker slå mig ut

vad är det som gör
att du inte tror
att detta liv
är en jättebluff

men jag lovar
att älska dig
så ofta och länge
som balansen och modet tillåter
så kan vi vifta bort resten




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira