Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormklockans dån



Din beröring
mild som en fallande fjäder
förstoras inom mig
till en stormklockas dån

Låt oss färdas
på en tidvåg
och brusa
svalla
falla
eoner här i från

Där i världen
bortom nu
vill jag
klä av
dina sensibla sinnen
skrud för skrud

Där vill jag
välta dig
vältra mig
och vandra
med min tunga
över ditt landskap
av glödande hud

Kom till mig
våg för våg
genom erogena zoner
eoner här i från.





















Fri vers av Thirre
Läst 755 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-23 21:53



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
Jag förstår varför du är mycket läst!
"Stormklockans dån" ger mig association till Bellman, som i Fredmans Epistel nr 81 sjunger "lillklockan klämtar till storklockans dön". Melodin ringer i mig när jag läseer din text.
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre