Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. inför flytt.. barndomsminnen..jaja vi hade grisar men ändå.. :)


Krav

 

vems är kraven 

ställda

(mot väggen helst; på huvet)

 

skruvad illusion

förblindat själv

 

själv är bäste dräng

sa getens herde

när bonden var borta

 

vems är kraven

geten betar ändå

sin hunger mättar

oavsett

 

vems är kraven

 

min lägenhet är i kaos




Fri vers av Pot Pourri
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri