Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en kille som gick på tunga droger, och mina känlor i stunden.


Dina ord

Dina ord var tomma din blick var blek.
Jag ville inte känna smärtan av ännu ett svek.
Du flumma långt bort i en dimma. Jag huttrade frös var detta kärlek, Ien kall trappa jag satt, vi älskade med varann, sakta den känslan bort försvann.




Fri vers av livets dilemma
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 14:26



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Tungadrogerlikamedtungasorger.
2008-03-26

  Bjarne Nordbö
Känner igen den stämningen. Snyggt skrivit.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

livets dilemma