Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag många år sen hittade den i min diktbok.


Livets resa

Livets resa

Jag vill bara den resan glömma. Livets vägar går inte att gömma.
Visst fick jag möta allt i från att bli sviken och nöjd. Det gav mig i alla fall en livets fröjd. Framtiden botar sorgen och obehaget. Jag behöver inte möta skriket och slaget. Mina vägar i livet går från mörker till ljus. Det känns som livet lever i ett sus.




Fri vers av livets dilemma
Läst 632 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 02:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om man skriver en text
där raderna skall rimma
med varandra så
skrivs de bäst i verser

även orimmade verser
funkar bra att skriva
men det blir iallafall mer
lättläst på det här viset

texter som är skrivna i
rimmad eller orimmad vers
behöver varken stor bokstav
eller ens punkt i slutet

efter varje avslutad mening
men första översta versens
första rad brukar innehålla
stor bokstav för att markera början
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

livets dilemma