Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets framsteg

Ska jag våga gå emot det som mig trycker?
Jag tittar på folk, och jag undrar alltid va de tycker.
Jag har mycket känslor inom mig, men jag kanske kan säga det till dig?
Men nu lämnar jag en bit bakom mig.
Det känns tomt och annorlunda, men mina vanor börjar bli sunda.
Någonting vackert börjar inom fram gro, men fortfarande behöver jag lugn och ro.
Jag blir starkare sakta och går åt rätt håll.
Och tiden på livet har jag mer koll.
Med ett skratt en stilla tår jag hoppas du mig förstår.
Vart jag än i livet går.
Är du alltid där jag står.
I mitt hjärta finns de fullt av svek och smärta.
Men i min själ finns det alltid kraft, med den har jag överlevt och jag tror jag alltid den haft.




Fri vers av livets dilemma
Läst 409 gånger
Publicerad 2009-02-07 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livets dilemma