Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En härlig dag

En härlig dag, jag har flytt från ett mörker och tungt obehag.
In i rikedom nära Gud och min egen.
Jag börjar ta det första rätta stegen.

Glömma det som varit och se fram emot det som komma skall.
Jag börjar leva bättre ur en sund mall.
Jag är lycklig och i stunden börjar jag fatta mina val, även om vägen krokig eller smal, finner jag i din famn en trygghet i guds namn.




Fri vers av livets dilemma
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livets dilemma