Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattas mig

Så skör
så flyktig
likt den lätta dimslöjan över nejden
som när tanken flyr in i glömskan
Den fanns igår och kanske kommer den imorgon men inte nu
Aldrig när den skulle lysa som mest
aldrig när den skulle lena som bäst
Bara då när muren ändå höll
bara sen när pansaret är på




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-24 15:01



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
F I N T!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**