Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryskroulett

 

Det var inte som jag trodde, du var inte den jag trodde. Vad är det jag hör. Att du är med andra, att jag är som luft för dig. Du pratar som om jag inte fanns. Finns jag i din värld.

~

Varför stannar du hos mig i falskhet. Varför tror jag på oss i fantasin. När jag vet att det är ryskroulett du spelar. Jag är bara en bricka i ditt spel missbruk. Finns jag i din värld.

~

Jag vet inte om du ser mig, om du hör mig, men ber dig att försöka förstå. Vi finns inte mer. Jag är jag och du är du, vi är inte vi. Jag finns inte i din värld.  Inte ens i den världen jag trodde att jag en gång fanns inte, ens där finns jag nu.




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-04 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel