Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsam resa

Långt bort går jag
undan

Stannar inte
förrän allt har tystnat


Sätter mig till slut
tänder en cigarrett
väntar
på värmen
och de långsamt framkrypande
nya ljuden




Fri vers av Steffepeffe
Läst 327 gånger
Publicerad 2008-04-25 21:21



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Denna dikt berör mig, denna långsamma resa inåt vill jag ta, stillsamt lyssnande.
Mycket fint!!
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe