Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontanitet + Känslor = *se nedan*


Hål i mina Jeans

 

 

 

tiden tickar på
tick-tack-tick-tock
dagarna flyr
nätterna fångar mig

tankar som springer
känslor som svider
kärlek som saknas
ett hjärta som älskar

arbetlös och förjävlig
inga pengar i fickorna
har hål i mina jeans

men de hade inte spelat någon roll
inte ens om solen föll från skyn

för om jag hade dig vid min sida


så skulle jag vara hela världens kung
om jag hade dig

ja, vem hade då inte velat vara mig?

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-24 23:07



Bookmark and Share


  Louise. J
Bra skrivet :)
Btw, jag undrar också hur en del texter hamnar under \'läs gärna\'. Hur får man dit dom? ^^
2008-03-26

  Loviza
Så vackert och romantiskt ;)
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP