Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You\'re my sweetest downfall.

vi tänker
på varandra
ibland

now
and
then

och ibland
saknar vi
varandra
sådär i smyg
för att ingen
ska veta att
vi fortfarande
minns

att vi
fortfarande
minns känslan
vi hade
för ungefär
ett år
sedan


för vi
är ju over
finito
done with


idag
hade jag velat
möta
dig i
staden du bor
i
vid vattnet
och
kramat dig

och
sagt

att

jag
älskar dig


men inte på det
sättet
du vet

bara
så att du
hade vetat


att det
är så mycket
jag uppskattar
dig

och allt du gör


och att du
är min bästa
vän

betyder allt
och ingenting

och hela
världen
skulle vara ledsnare
om den inte
hade
en människa
som dig
boende på
den



och du
fastän
jag blev
the saddest person
in the whole world
när du
sa att du inte
ville vara med
mig så är du ändå











my
sweetest
downfall hun\'




Fri vers av Sofi
Läst 381 gånger
Publicerad 2008-03-24 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi