Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Anjels dikt om en mors död, lägger jag ut en dikt från 2004.


En dikt ur \"Avtryck i floden\"

 

de samlades i rummet
den natten
jag följde dig inte ensam
till gränsen

alla skuggorna återvände
ditt liv förtätades
i slutskedet

endast jag var levande
du var på väg dit
jag andades oss
andades dig

när den vita tystnaden föll
blev allt stilla
dagern bröt in

skugglös vargtimma
jag var ensam




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-25 11:31



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Mäktiga rader på ett storslaget tema.
Applåderar!
2008-04-01

  aol
starka rader som grep tag i mitt hjärta
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger