Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 7 augusti 2007


Återupplivad

Tillbaka i biomörkret
i dom få sekunder
vår första kyss varade
då du gav vind åt fjärilsvingarna
som kittlar min mage
En vind som blåste liv
i den aska där hoppet om kärlek
brann ut




Fri vers av AngelOfDarkness
Läst 508 gånger
Publicerad 2008-03-25 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelOfDarkness